maanantai 5. toukokuuta 2014

Kohti kisakautta 2014

Vaikka eilen Ylöjärvellä satoikin vielä räntää, kevät alkaa kääntyä vääjäämättä kohti kesää. Sehän tietää maastopyöräilyn kannalta kilpailujen tuloa.

Kisakausi lähtee todenteolla käyntiin ensi lauantaina Rajamäen XCM osakilpailun merkeissä Nurmijärvellä. Viikonloput touko-kesäkuun osalta ovat täynnä aktiviteetteja. Viikon kuluttua Rajamäen tapahtumasta vuorossa on rogainingia Jyväskylässä. Rogaininghan on tunnetummin juoksevan suunnistajajoukon toimintaa, mutta onneksi matkaan voi lähteä nyt myös pyöräillen.

Toukokuun toiseksi viimeinen viikko on varattu pitkälle treenille, jälleen Jyväskylässä. Tuo treeni on tarkoitus vetää niin pitkänä, että tulen kirjoittamaan siitä myöhemmin enemmän. Sen verran voin jo mainita, että harjoitus toimii yhtenä tärkeimmistä ajatellen tämän kesän tärkeintä koitosta. En vielä paljasta, mikä/missä tämä koitos on. Kuitenkin sen voin jo paljastaa, että ilmoittautuminen on jo kisasivuille tehty, eli jossain osallistujalistassa allekirjoittaneen nimi jo komeilee. Myönnettäköön myös, etten moiseen olisi uskonut koskaan lähteväni, koska siihen osallistumisessa ei suoranaisesti mitään järkisyitä ole tarjota. No, monella tapaa voi itseään kiusata...

Kesäkuu alkaa perinteisen Tour de Tampereen merkeissä. Seuraavat viikonloput ennen juhannusta menevät Pirkan pyöräilyn, Laajavuori XCM:n ja Jukolan viestin merkeissä, ennen kuin koittaa yksi kauden kohokohdista, TahkoMtb. Matkaa Nilsiässä on tarjolla pitkän matkan menijöille neljä kierrosta, joten tarjolla on yö-, aamu-, aamupäivä- ja iltapäiväkierros. Kinahmi ehtii tulla tutuksi. Monia tuttuja kisakavereita löytyykin jo ilmoittautuneiden listalta, joten kiva kisa on luvassa. Tahkon jälkeen meneekin heinäkuu herkistellessä kohti loppukesän koitosta.

Toivottavasti vain tämä siitepölykauden tuoma kevätflunssa saadaan mahdollisimman pian taltutetuksi. Ollaan kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Eipä tuota "pää"koitosta tarvinnut kauan etsiä... Löytyi heti ensimmäisestä paikasta... "Kyllä hullu hullun tuntee..."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tainnut olla tosiaan kovin monen mutkan takana :D Ei paljasteta kuitenkaan vielä muille...

      Poista