maanantai 3. maaliskuuta 2014

Long time no seeTervehdys pitkästä aikaa. Blogiaktiivisuus on ollut yhtä sammunutta kuin kulttuuri-ihmisellä Leijonajuhlien loppuvaiheilla. Nelisen kuukautta loka-tammikuussa meni myös treenien osalta samaan kategoriaan. Tai, no jos ei ihan sammunutta, niin ainakin minimaalisella määrällä mentiin parin treenin viikkotahdilla. Syy on kuitenkin ollut selvä – remontti. Miestä ei onneksi ole tarvinnut remontoida, vaan syksyllä hankittu paritalon puolikas laitettiin uuteen lyöntiin. Tuo urakka on nyt onnellisesti takana ja seuraavaksi aletaan laittamaan (huomaa uusi kielioppi) allekirjoittanutta lyöntiin tulevan kesän koitoksia silmällä pitäen.

Viime vuonna tähän aikaan olin jo pitkän tovin ehtinyt kiertää hiihtotapahtumia, mutta tänä vuonna neljä kertaa olen saanut ilmoituksen tapahtuman peruutuksesta. Viimeisimpänä perinteikäs Pirkan hiihto. Korvaushoitona katselin Wasahiihdon livelähetystä. Tulevaisuudessa tuo tapahtuma olisi päästävä kokemaan. Yksi hiihtotapahtuma tälle talvellekin toki osuu, sillä lähden huhtikuun alkupuolella ensimmäistä kertaa Lapponiahiihtoon Muonioon. Etukäteen hieman jännittää vähäisen hiihtomäärän vuoksi.

Koska hiihtokelejä ei enää ole Tampereen korkeudella Kaupin tykkilatuja lukuun ottamatta ollut, päädyin aloittamaan pyöräilyt aiempiin vuosiin verrattuna reilua kuukautta aiemmin ja tulevana viikonloppuna odottaa Kanuunojen järjestämä talvi –TdT. Pitkästä aikaa pääsen tuohon osallistumaan, kun hiihtotapahtumat eivät osu päällekkäin.

Toki ihan pelkkää remonttia vapaa-aika ei ole ollut, sillä onneksi olemme päässeet reissaamaan pari kertaa Lapin lumille ja lokakuussa käväisimme Mallorcalla Port de Sollerissa viettämässä aktiivilomaa vaelluksen, maastopyöräilyn ja maantielenkkien parissa. Noista lenkeistä kerron tarkemmin seuraavassa blogissa. Etenkin opastetuista maastopyörälenkeistä jäi hyvät kokemukset ja hieman dataa Garminille tulevia reissuja ajatellen.

Kirjoitusaktiivisuus täällä tulee olemaan tästedes jälleen vilkastumaan päin. Jos ei nyt viikottain, niin ainakin pari kertaa kuukaudessa – näin alkuun.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tässä onkin viime aikoina blogiharrastus rajoittunut teidän aktiivisempien bloggaajien seurantaan, mutta täytyy itsekin nyt aktivoitua kun aikaa on enemmän.

      Poista