keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

OffroadFinnmark huomenna 1.8. klo 18.00 alkaen


Kisajännitys alkaa lähenemään huippuaan. Ei tähän näköjään totu, vaikka viime vuonna olinkin jo kisaamassa. No, nyt on saatu träkki ja Norjan maastokartta ladattua Garminiin. Niin ikään toimiva puhelin gps -seurantaa varten. Kiitos huoltojoukoille, eli Mintulle ja Akille puhelinlainasta ja käyttäjätuesta. Oma puhelin kun lakkaa näköjään toimimasta näillä leveysasteilla..

Seuraa 300 km:n kisaajia tästä linkistä. (varaslähdön seurantaan voit ottaa tarkastelemalla 700 km:n kisaajia, jotka ovat jo reilun vuorokauden tätä kirjoitettaessa olleet liikkeellä!)

Pohjustus kisaa varten on kuitenkin ollut kaikesta huolimatta hyvä. Eilen käytiin Masin ympäristössä ajamassa lenkki ja tänään sitten tutustuttiin Altajoen reunustaa sivuavia spooreja. Kivaa reittiä! Alla muutama otos noilta lenkeiltä.

Tiistain lenkki Masissa:
Masiin johtavan laskun alussa.Auringonpaiste pistää hymyilyttämään. Yhteiskuvassa Team 349 - Kaupin Kanuunat, Finland.
Tiistain Garminträkki nähtävissä täällä.


Keskiviikon lenkki Altajoen laaksossa.
Altaelva tai Alattiojoki, miten vain. Mutta näkymät vuoristoon aukenivat upeina.

Golfvirran vaikutuksesta näilläkin leveysasteilla pääsee ajamaan vehreissä maisemissa.

Eibystä Altaan vievällä latupohjalla olisi ollut hyvä mahdollisuus päästä ajamaan pidempääkin kalliospooria.
Keskiviikon lenkki Garminin lataamana täällä.

 
Paikallinen sää on suosinut tähän päivään asti. Jokainen voi tehdä omat tulkintansa kisan aikaisesta säästä. Kisahan alkaa siis torstaina klo 18.


Raporttia sitten jossain vaiheessa kisan jälkeen. Kuinka pian, riippuu siitä, millaisessa kunnossa kuskit maaliin saapuvat. Finnmarkin reitti tulee olemaan jälleen kesän raskain lenkki.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kisaan! Toivottavasti kuskit ja kalusto kestää tai ainaki pahemmilta kolhuilta vältytte. Todella kovan haasteen ootte ottanu, mutta varmasti saatte paljon hienoja hetkiä matkalla kohti maalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno kisa oli kertakaikkiaan! Sekä kalusto että kuskit kestivät kovan haasteen :)

      Poista