perjantai 19. huhtikuuta 2013

Treenipyöräilyä Mallorcalla - 1. ajopäiväNiin se vain on kesä koittanut, ainakin Välimerellä. Viimevuotiseen tapaan sain mahdollisuuden lähteä ajamaan maantietä Mallorcan lämpöön, ja mikäs täällä on ollessa.

Aiemmin viikolla kävin kyllä testaamassa pitkästä aikaa maantieajoa, mutta vasta tänään pääsin ensimmäistä kertaa ajamaan maantielenkkiä pidemmän kaavan kautta. Ensimmäinen lenkki suuntautui saaren keskiosissa sijaitsevien kylien läpiajoon ja tulihan noita maisemia Curaltakin käytyä katsomassa. Näistä tietoa löytyy tarkemmin alla olevasta linkistä.


Sanottakoon kuitenkin, että ensimmäinen ajopäivä oli pääosin rauhallista jalkojen totuttelua tulevaan viikkoon. Välillä toki piti joitain kirejä ja nousuja testata hieman isommalla yrityksellä. Kokonaismittaa lenkille tuli vaakasuunnassa 144 km ja pystysuunnassa 1360m.

Huomenna jatketaan harjoituksia. Todennäköisesti Esan johdolla suunnataan Formentoriin jotain reittiä x.

Ensimmäisen ajopäivän kuvia

Montuirin kylä hotellilta kuvattuna.

Hotelli Son Manera sisäänkäyntiportilta.

Vuokrapyörien vastaanottoa. Osa oli ottanut oman pyörän matkaan, mutta itse vuokrasin tälläkin kertaa.

Tässä tulevan viikon sotaratsu, Merida. Alurunko ja Ultegran osat toimivat ensimmäisen ajopäivän perusteella moitteetta.

Kahvitauolla Murossa. Tulevan reitin speksejä viilataan.

Maisemakuva Curalta. Mukana kuvassa myös itse kuvaaja..

2 kommenttia:

  1. Näyttää hotellin seutu ja lähtijälistasta päätellen pitkälti Esan ryhmän porukkakin tutuilta viime vuodesta. Tällä kertaa tuli itse käytyä lyhyempi reissu siellä jo vähän yli viikko takaperin. Sattumalta tuli silloin nähtyä Johanna viime vuoden ryhmästä. Ei ollut kelit ihan samaa luokkaa kuin näköjään nyt, mutta ei se rullailua haitannut. Ei muuta kuin hyviä ajoja ja terveisiä muillekin tutuille Esan ryhmään!

    VastaaPoista
  2. Tuttua porukkaa viime vuodelta tosiaan on jälleen tänäkin vuonna mukana. Toki muutamia uusiakin pyöräileviä matkalaisia. Toistaiseksi kelit ovat suosineet, vaikka vähän eilisaamusella vettä ripsikin. Kuvaamiset jotenkin rajoittuu aina noihin aurinkoisempiin hetkiin :)

    Välitän terveiset Esan porukalle. Hyviä lenkkejä, Markus, sinne kotiSuomeen!

    VastaaPoista