lauantai 20. huhtikuuta 2013

Mallorcan 2. ajopäiväTänään oli suunta Montuirista Andratxiin ja edelleen aivan saaren länsirannikolle Sant Elmiin. Tämä osa saaresta jäi viime vuonna kokematta. Tänään päästiin Esan johtamalla kuuden hengen joukolla kokemaan upeita nousuja ja laskuja, osin siis myös uusissa maisemissa.

Kokonaisuutena toiselle päivälle ajoa kertyi reilun seitsemän tunnin aikana noin 170 km ja nousua 2360 m. Noin –sana sen vuoksi, että yhden tauon jälkeen ajelin palan matkaa, ennen kuin muistin, että laitoin mittarin pauselle tauolla. Vallemossan laskussa tuli mittariin maksiminopeudeksi 71.8 km/h. Kiitos peesistä edellä ajaneelle vuokra-Pololle! Mummut takapenkillä hieman ihmettelivät takana tulevia pyöräilijöitä. Eivät kuitenkaan alkaneet kaivamaan kameroita esiin, kuten edellisessä mäessä tila-auton takapenkillä tehtiin.

Linkki Garminin tallentamaan reittiin täällä.

Päivä toimi erinomaisena valmistavana treeninä myöhemmin ensi viikolla tulevaa vuoristopäivää ajatellen. Tuolloin olisi tarkoitus rikkoa 3km:n vertikaalinen matka, ja ehkä käydä myös kellon kanssa Sa Calobran nousua testailemassa, kun nyt kerran tänne saakka on tultu..

Huomenna sitten tutustumaan paikallisiin fillarimessuihin s’Arenaliin. Ehkäpä myös jonkin verran ajoa.

Päivän kuvat:

Pientä säätötaukoa Kälviän (Calviá) suunnalla.

Sant Elm Mallorcan läntisellä rannikolla. Kuski ja kuvan pyörä eivät tehneet viikolla yhteistä taivalta.

Laskua Valldemossaan. Kuvassa Esa (oik.) ja Kare...

... sekä Matti (oik.), Timo ja Jussi.

Kahvitauolla Valldemossassa. Samassa paikassa oli myös Kuopiolaisia (!).


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti