tiistai 21. elokuuta 2012

Arki alkaa


Syksyn tulon huomaa monella tavoin. Koululaiset ilmestyivät katukuvaan. Mahdollisesti ovat olleet jo kesälläkin, mutta nyt sen huomaa metrin korkeudella kulkevista selkärepuista. Muistakaahan ajaa varovasti liikenteessä, ettei tule vaaratilanteita!
Kuntokeskuksissa loma-ajan päättyminen tarkoittaa vilkastuvaa liikunta-aktiivisuutta. Hyvä niin, sillä liikunta ei oikein annosteltuna ole kenellekään haitaksi.
Liikuntajuttuja tarkasteltaessa oma arki käynnistyi viikko sitten, kun syksyn aikataulut alkoivat kotisalilla. Spinningpyörän selkään istahdin kahden kuukauden tauon jälkeen spin-maratonin merkeissä. Neljän tunnin aikana ehti tulla sellainen hiki, etten sellaista koko kesänä ulkona pyöräillessä ole saavuttanut. Hauskaa kuitenkin oli, niin kuin toivottavasti myös muilla maratoniin osallistuneilla sitkeillä sisseillä. Tästä on mukava jatkaa myös sisäharjoittelun parissa. Ihan seuraavan videon kaltaisia temppuja ei maratonilla tehty...
Pyörälenkkejä tulee varmasti tehtyä ulkona niin pitkään kuin säitä riittää. Onhan tuota kisakauttakin jäljellä, vaikka kesän päätapahtumat ovatkin jo onnellisesti ohi. Mahdollisesti käyn Lamminpään XCM kisan ajamassa. Ehkäpä myös syyskuun alussa XCO-cupin osakilpailussa Korsossa. Olisi muuten ensimmäinen olympiatyyppisen radan kiertoharjoitus itselleni. 
Etelä-Viroon, Haanjaan on tarkoitus lähteä syyskuun lopulla tutkimaan paikallista maastopyöräilykulttuuria. Ainakin Suomen puolella ovat virolaiset olleet varsin vahvalla jalalla liikkeellä. Kirjoitan myöhemmin lisää valmistautumisestani niihin karkeloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti