torstai 25. kesäkuuta 2020

Pinehill-Extreme 2020: Tapahtumapaikalle saapuminen ja parkkeeraus

Tämä kirjoitus sisältää tietoa tapahtumakeskuksen fasiliteeteista ja lisäksi parkkipaikkatietoa niille, jotka saapuvat paikalle omalla autolla.


Tapahtuman infopiste sijaitsee ravintolan yhteydessä:
- Perjantai- ja lauantai-iltana ravintolan terassilla (Lauantaina aamulla ravintola on kiinni, mutta edustalta löytyy vastaanotto).

- Infopiste aukeaa perjantaina klo 17.00 ja lauantaiaamuna 05.30.

- Rakennuksen alakerrassa on miesten ja naisten WC-tilat, sekä aavistuksen alkeellinen suihkutila. Koska pukuhuoneita on tällä hetkellä Mustavuoressa vain yksi, tehdään ajon jälkeen niin, että naiset käyvät ensin ja sen jälkeen miesväki. Odotellessa voi hyvin vaikka pestä pölyt pyörästä (pyöränpesu löytyy suihku-/WC-tilojen edestä).

- Kokoonnutaan peseytymisten jälkeen ravintolaan, jossa odottaa ruokailu ja pienimuotoinen päätöstilaisuus.

- Muistathan, että vuorokauden valvomisen jälkeen ei auton rattiin kannata mennä. Hanki siis itsellesi kuski, jos saavut autolla paikalle.

MUSTAVUOREEN SAAPUMINEN JA PARKKEERAUS 

Pinehill-Extremen parkkipaikat löytyvät SPR.n varaston pihasta (Katso karttakuvasta tarkemmin). Normaali hiekkaparkki on perjantaina ja lauantaiaamuna tyhjillään, mutta lauantai-illan musiikkitapahtumasta johtuen autolla ei pääse hiekkaparkista pois. Parkkeeraa siis auto karttakuvan mukaiseen paikkaan.


Mustavuoren alue: tapahtuman tukikohtana toimii ravintolarakennus, joka on ympyröityvaaleanpunaisella. Sinisellä on merkitty parkkialue, sekä ajoreitti joka menee Kalkun kehätien kautta.
Parkkialue lähempää ja kulku autolta tapahtumakeskukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti