sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Osallistujaohjeet TdT-extremeen osallistujille.Aika 22.5. perjantaista (klo 19.00) 23.5. lauantaihin (n. klo 18.00). 
Huom. pidempimatkalaiset: varaa riittävä aika lepoon ennen kotimatkalle lähtöä, tai hanki kuski, joka vie turvallisesti kotiin (itse et tuolloin pysy hereillä auton ratissa).

-         Lähtö Tampereen messu- ja urheilukeskuksen pihasta (ent. Pirkkahalli) klo 20.00. Olethan paikalla viimeistään 19.00 niin saadaan informaatiot jaettua, pyörät vertailtua ja selfiet otettua.
-         Välikäynti Pirkkahallilla noin 3.30, matka jatkuu 4.00.
-         Maaliaika Pirkkahallilla lauantaina 18.00. Siihen ainakin pyritään… Maalissa lämmin suihku ja keittoruoka.

Osanottomaksu 20 euroa paikan päällä maksettuna. Ennakkoon 15.5. mennessä 15 euroa. Ennakkomaksusta ohjeet Fillarifoorumin säikeessä.

Ajosuoritus:
-         Matka ja ajoaika on pitkä. Joulun alla tehtiin testilenkki, jonka pituudeksi tuli 286km. Aikaa tuolloin kului 27 tuntia. Toukokuussa ei toivottavasti ole yli kymmentä senttiä lunta, joten pyrimme ajamaan reitin annetussa ajassa, 22 tunnissa. Tauot kun laskee tuohon mukaan, tulisi keskivauhdin olla 15 km/h hujakoilla. Käytännössä keskivauhti tarkoittaa sujuvaa etenemistä: ei kisavauhtia, mutta ei turhia koko ryhmän pysähdyksiäkään. Noin tunnin välein pidämme parin minuutin tauon, jolloin ajovaatteita ym. ehtii säätää ja patukan syödä tai käydä puskassa.
-         GPS-träkki noudattelee pääosin träkkejä, jotka ovat nähtävissä tapahtuman Facebook -sivulla. Lataa träkit GPS-laitteeseesi, kuten myös maastokartta. Jos siis edellä menevän ajajan selkä katoaa näköpiiristä tai muuten poikkeat reitiltä, träkkiä seuraamalla pääset kiinni ryhmään.
-         Ongelmat reitillä: Ohjaajia ryhmässä on neljä.
o       Teknisten tai muiden pulmien vuoksi yksi ohjaajista jää auttamaan. Muu ryhmä jatkaa menoa, ja ohjaaja tuo pulmista kärsineen ryhmään mukaan siirtymiä hyödyntäen.
o       Pyörä hajoaa tai ajaja väsyy: huoltoauto hakee kuskin ja pyörän sovitusta paikasta. Yksi ohjaajista odottaa osallistujan kanssa huoltoauton saapumista, paitsi jos paikka on selkeä/lämmin (esim. auki oleva huoltoasema).
o       Ongelmien välttämiseksi huolla pyörä hyvin ennen H-hetkeä ja valmistaudu edeltävä viikko, kuten olet pitkään kisaan tottunut valmistautumaan (lepo, tankkaus). Muista myös oman pyöräsi kriittiset varaosat mukaan (takavaihtajan korvake, ketjuliittimet, varapinnoja, sisärengas)

Varusteet ajorepussa:
o       Puhelin ja GPS-laite
o       Varavirtaa niin puhelimen kuin GPS-laitteen lataamiseen.
o       Juomaa ja energiaa riittävä määrä.
o       Henkilökohtaiset allergia- tms. lääkkeet, myös parasetamoli/ibuprofein saattaa tulla jossain kohtaa loppureitillä tarpeeseen.
o       Vaatetta: kevytkuorivaatteet, kerrasto mahdollista tummumista/kylmettymistä varten. Märällä säällä kuoret kenkiin ja varahanskat
o       oman pyöräsi kriittiset varaosat: korvake, ketjuliittimet, varapinnoja, sisärenk. x2

-         Ohjaajilla mukana on yksi ensiapulaukku, yksi takavaihtaja x10, yhdet ketjut x10, pumppu, iskaripumppu, monitoimityökaluja, ilmastointiteippiä.

Omakustanteiset ruokailumahdollisuudet ajon aikana:
- Aapiskukko, Pälkäne (n. 23.00). Tauko 30 minuuttia.
- ScanBurger, Hämeenkyrö (n. 7.00), noutopöytäaamiainen. Tauko 45 minuuttia.
- Hotelli Jämi, Jämijärvi (n. 10.00), noutopöytälounas (tilattu ryhmälle lasagne tms. pastaruokaa. Saa nähdä mitä tulee...). Tauko 60 minuuttia
- R-kioski, Kyröskoski (n. 14.00), kahvia ja pullaa tms..

Varustesäilytykset:
-         Yksi kassi nimilapulla varustettuna jää Pirkkahallille. Tuohon kassiin maaliintulon jälkeiset tavarat sekä ne kamat, joita haluat vaihtaa aamuneljältä ennen isommalle kierrokselle lähtöä (puhdas ajovaatekerta, evästä. Jos märkää, niin kuivat ajokengät ehkä).
-         Pienempi reppu nimilapulla varustettuna (näitä tulee siis auton peräkonttiin yhteensä parikymmentä, joten pieni mielellään, kun konttikin on pieni). Reppu kuljetetaan Jämille lauantaina, joten ennen lounastaukoa on mahdollisuus vaihtaa jälleen kuiva ajoasu ylle, lisäillä ajoreppuun patukoita jne... Pienet reput palautetaan Pirkkahallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti