keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Vuokattihiihto 2013 – Sprinttimatkaa tarjollaHiihtäjänä olen hieman vähemmän ”kiritykkityyppiä”. Dieselillä kun mennään yleensäkin sellaista hidasta, mutta varmaa tahtia. Nyt kuitenkin uskaltauduin sprinttimatkalle, sillä Vuokattihiihdon Kainuulainen sprintti on aavistuksen armollisempi, kun ei koko matkaa tarvitse ehkä ihan täysillä vetää. Tosin haastetta tulee itse matkasta, joka koostuu 60 km:n lenkistä perinteisellä tyylillä ja heti perään saa tehdä saman lenkin toistamiseen vapaalla tyylillä. Suksittelua siis yhteensä 120 km:n verran. Toivottavasti lauantaina 23.3. sääolosuhteet ovat suosiolliset.

Pääsarjoina Vuokatin tapahtumassa ovat 60 kilometrin pituinen perinteinen kisa tai vapaa kisa. Ilahduttavasti näytti olevan osallistujia sprinttimatkallekin. Lähes kolmekymmentä hurjapäätä löytyy lähtölistalta. Osallistujat sarjoittain löytyvät täältä. Tuttujakin nimiä löytyy: muun muassa viime vuoden OffroadFinnmark -kisan tiimikaverini Anssi sekä tänä vuonna kisaan kanssani lähtevä Laura.

Kisaraporttia kirjoittelen tänne blogiin sitten kun kisa on kisailtu. Toivottavasti maaliin jaksan.. Onlinena voi kilpailua seurata GPS-seurannassa, johon linkki löytyy Vuokattihiihdon sivuilta kisapäivänä. Vaativana kestävyyssuorituksena voisi kuvailla sitäkin, jos jaksat seurata sohvalta gepsitäpliä koko sprintin ajan…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti