keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Pinehill-Extreme 2019: Tapahtumakeskus ja huoltopisteet

Mikä on Pinehill-Extreme? Täältä lisätietoa!

Tapahtumakeskus Niihaman maja

Saapuminen tapahtumakeskukselle

Kun saavut Niihaman majalle, aja auto parkkiin ja ilmoittaudu infopisteellä (päärakennuksen ja saunarakennuksen välissä pöytien luona). Infopisteellä kerrotaan käytännön asiat, kuten varustesäilytys/pukuhuoneen, wc:n, vesipisteen ja huoltokärryn sijainti.

200+ km -ryhmään lauantaiaamuna tulevat ilmoittautuvat saapuessaan paikalla olevalle oppaalle. Varsinaista infotiskiä ei tuolloin ole, vaan oppaat opastavat myös tapahtumapaikalla.

Niihaman majan aukiolo tapahtuman aikana


Niihaman majalla on päivystys koko tapahtuman ajan.

Varusteet voi jättää ajon ajaksi joko autoon tai pukuhuoneeseen. Pukuhuoneet ovat tapahtuman ajan ainoastaan Pinehill-Extremen osallistujien käytössä.

Niihaman majan kahvio palvelee sekä ajajia että kannustajia (kotisivuille täältä). Vaikka tapahtuman huolto 1 & 2 kuuluvat osallistumismaksuun, voi halutessaan hyödyntää lisäksi omakustanteisesti kahvion palveluja myös ajon aikana.

Perjantain ilta-ajoon osallistuvilla on suihkumahdollisuus ja kahviokin palvelee mikäli tarvetta tulee.

Lauantaiaamuna starttaavaa 200+ km -ryhmää varten majalla keitetään aamupuuro ja tarjolla on muutakin aamiaista. Pidä kuitenkin huoli, että olet klo 04.00 lähtöpaikalla, sillä lähtö tapahtuu tasalta!

Niihaman maja on auki niin kauan kuin tarpeen. Tämä tarkoittaa, että jokainen osallistuja pääsee saunomaan, uimaan ja syömään ilman kiirettä.

Maaliintulon jälkeen


MAALIIN saavuttaessa lauantaina odottaa osallistujia sauna, jonka jälkeen tarjolla on lämmin ruoka.

SAUNA on yhteissauna, ota uikkarit mukaan! Uimarantakin on n. 50 metrin päässä saunasta. Varsinaisen peseytymisen/suihkun aikana jakaudutaan siten, että jokainen voi häiriintymättä peseytyä. Pukutiloihin täytyy saunarakennuksesta siirtyä majan puolelle (ota sandaalit tms. mukaan).

RUOKAILU:
Tarjolla on kolme ruokavaihtoehtoa: Lihamakaronilaatikko, kanakeitto ja kasvisosekeitto +leivät, juomat ja jälkiruoka & kahvi. Ruuat ovat laktoosittomia ja kanakeitto myös gluteeniton.

LEPÄÄMINEN:
Niihaman majan pihalla olevalle nurmikentälle voi pystyttää oman teltan, mikäli haluaa nukkua ennen kotiinpaluuta.
Mikäli lähdet kotiin heti ajosuorituksen jälkeen, kannattaa hankkia kuski!


Huollot ajon aikana

o   Tarjolla 1. Huollossa Niihamassa pientä suolaista ja makeaa, rusinoita, banaania ja kylmää juotavaa.
o   Tuon jälkeen huolloissa on lisäksi tarjolla leipää päällisineen, banaania, suolakurkkua, rusinoita, lämmintä juomaa (kahvi/tee) ja kylmää juomaa (vesi, mehu, urheilujuoma (NutriXXion Endurance - Orange). Ylöjärvellä (lauantai klo 02-00-03.00) tarjolla aamupuuro.
-  Allaolevassa karttakuvassa näkyy huoltojen sijainti sekä täysmatkojen että 200+ km -ryhmän osalta.

OMAN REPUN EVÄÄT:
 
-          Pidä repussasi jokaisen huoltopisteen jälkeen vähintään kolmen tunnin tarpeet niin juomien kuin syötävän energian osalta! 
o   Nesteitä voi täydentää reppuun tai pulloihin jokaisesta huollosta
o   Geeli ja patukkatäydennyksiä voit jättää pienen pussukan verran kuljetettavaksi huoltoauto1.een. Pakkaa isommat tankkaustarpeet Jämille menevään laukkuun!


   REPPUUN TULEVAT MUUT: 

-        Varaudu pieniin teknisiin ongelmiin oman pyöräsi osalta (ketjuliittimiä, sisärengas, takavaihtajan korvake, jarrupalat yms.)
 
HUOLTOAUTO kuljettaa:
o   Isommissa haavereissa huoltoauto auttaa hieman isommilla työkaluilla sekä pienellä määrällä varaosia (ketjut, jarrulevyt, vaijerit, ulkorenkaita)

-          Jos voimat hiipuvat, kuljetus takaisin Niihamaan onnistuu huoltoautokyydillä. Varaudu tällöin odottamaan jopa muutama tunti Jämillä (kylmässä ei toki tällöinkään tarvitse palella…)

HUOLTOPISTEIDEN SIJAINTI - 200+ km -ryhmä: Huoltoajat ovat ohjeellisia ja ryhmän etenemisvauhti vaikuttaa ajankohtaan! Huom. Reitti kartalla ei ole täsmälleen se, mitä 200+ km -ryhmä ajaa, mutta huollot ovat oikeissa paikoissa.

TÄYSMATKAN HUOLTOPISTEET: Huoltoajat ohjeellisia ja ryhmän etenemisvauhti vaikuttaa ajankohtaan. Huolloissa 5.-6. aikataulu on ripeämmän ryhmän mukaan. Rauhallisempi saapuu noin 1-2 tuntia myöhemmin huoltoihin. Ripeällä ei ole enää Metsäkylässä huoltoa, vaan Hämeenkyrön jälkeen ajamme suoraan Niihamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti