tiistai 19. kesäkuuta 2018

Vuoden 2019 Pinehill-Extreme!

Niihamasta lähdetään ensi toukokuussa pitkälle lenkille!

Vuoden 2019 Pinehill-Extremen valmistelut ovat jo käynnissä. Lähtöpaikaksi ja tukikohdaksi tulevalle tapahtumalle saatiin sijainniltaan ja miljööltään oivallinen Niihaman maja!

MIKÄ?
Pinehill-Extreme on opastettu maastopyöräajo, jossa ajetaan noin vuorokausi maastossa. Reitille osuu hiekkateitä, polkuja sekä hieman asfalttiakin. Yleisesti reitin teknisyys on kokeneelle maastopyöräilijälle melko helppo, mutta jonkin verran haasteita on kivikoista ja juurakoista haettu etenkin perjantai-illalle. Tällöin ajetaan Itäisen Tampereen teknisesti haastavampaa maastoa, ennen siirtymistä länsipuolen tasaisemmille neulaspoluille.

Ajoryhmät:

- 300 km / 22-24 h tavoiteaika
- 300 km / 24-27 h
- +200 km / 15-17 h
- Perjantain teknisempi ilta-ajo n. 70 km / 6h


Ajankohta:

- 17.-18.5.2019 (pe - la). Äitienpäivän jälkeinen viikonloppu!
- Lähtö perjantai-iltana klo 18.00 (täysmatkat ja pe-ilta-ajo), +200 km lähtö lauantaiaamulla klo 04.00.

Tapahtumakeskus:

- Niihaman maja  (kotisivut), (facebookissa)

- Puitteet niin ajamiselle maastossa kuin tapahtumakeskuksen osalta ovat hienot: Maastopyöräkelpoista baanaa pääsee ajamaan heti. Tapahtumakeskuksella palvelee kanttiini ja ajon jälkeen lauantai-iltana ruokailun jälkeen Pinehill-Extremen käyttöön varattu sauna odottaa pitkän matkan taivaltaneita kuskeja!

2 kommenttia:

  1. Ensi vuodelle ei ole siis tulossa ihmisislle suunniteltuja matkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moro Jussi! Todennäköisesti myös lyhyempiä matkoja (esim. noin 100km pituinen ilta-/yöajo tai 200 km matka) tulee. Vielä en uskalla varmaksi sanoa, sillä oppaiden määrä ratkaisee myön matkavaihtoehtojen määrän :)

      Poista